dimarts, 11 de gener del 2022

El monstre de colors

Aquest dilluns 10 de gener hem anat al teatre, per iniciar de la millor manera l’any. Vam poder gaudir de l'espectacle:

 EL MONSTRE DE COLORS. 


 

El Monstre de Colors és un àlbum il·lustrat creat per la il·lustradora Anna Llenas. Aquest conte està dirigit per infants de l'etapa d'infantil amb la finalitat de poder conèixer i treballar les emocions.

Un monstre és el protagonista d'aquest conte, un monstre però molt especial i diferent del que podem pensar en un primer moment, no fa por! El monstre protagonista del conte té un problema i és que no sap què li passa! No sap si està content, trist, enfadat, nerviós, calmat, si té por... s'ha fet un embolic amb les seves emocions i ara li toca desfer aquest embolic ja que totes les emocions barrejades no funcionen massa bé! I preguntareu com podrà fer-ho, oi? 

Doncs el monstre resoldrà els seus problemes gràcies a una amiga que l'ajudarà a classificar les seves emocions en pots i encara més,  identificarà cada emoció amb un color! Així tenim el groc del Sol per l'alegria,  el blau del mar per la tristesa,  el vermell del foc per la ràbia, el verd de les fulles dels arbres per la calma, el negre per la por i el rosa per l'amor!
 
La classe dels cotxes ens ho hem passat genial.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada